064 / 8505 285

WORKSHOP: TEAM DEVELOPMENT STRATEGY – DIGITAL TRANSFORMATION

WORKSHOP: TEAM DEVELOPMENT STRATEGY-DIGITAL TRANSFORMATION

Cilj radionice je planiranje i kreiranje strategije tima pri Digitalnim Transformacijama, razvoj inovativnosti i kreativnosti pojedinaca primenom Lego® SeriousPlay® metodologije

 

O Metodologiji:

Lego® SeriousPlay®  je metodologija fasilitacije komunikacije, razmišljanja i rešavanja problema organizacija, timova i pojedinaca. Orjentisana je ka konkretnim rezultatima i vođena od strane Sertifikovanih LEGO® SERIOUS PLAY® Fasilitatora.

LSP je metodologija facilitacije dijaloga i konstruktivne komunikacije grupa ljudi ili timova. Bazirana je na verovanju da svako može da pruži doprinos i bude deo diskusije, organizacionog razvoja, rešenja problema i učenja. Kroz „Design thinking by doing“ učesnici se podstiču da rešavaju različite probleme iz realnog okruženja. LEGO® SERIOUS PLAY® omogućava učesnicima da iskažu, razmene i konstruišu znanja, da ih povežu i razviju inovativna rešenja za tekuće projekte, poslovne situacije i/ili buduće izazove. Izgradnjom simboličkih i metaforičkih modela korišćenjem LEGO kocki, kroz „ozbiljnu igru“ i kreativno razmišljanje, učesnici kreiraju nova inovativna rešenja.

Radionice primenom Lego® SeriousPlay®metodologije održavaju Lego®SeriousPlay® SERTIFIKOVANI  FASILITATORI.

Kome je namenjena radionica?

Svim timovima koji žele da upravljaju promenama koje nose Digitalne transformacije, da sa njima eksperimentišu i  kreiraju svoje konkretne strategije delovanja za naredni period.

Sadržaj radionice:

1.Uvod

2.Dizajn proces, Service Design Tool

3.Istraživanje o timu

4.Uticaji Digitalnih Transformacija

5.Iteracije-Prototipovanje-Kreiranje

6.Projekat

Prikazana cena ce odnosi na TIM DO 8 ČLANOVA

Maksimalni broj članova tima: 8

CENA: 146.000 din

Prijave i više informacija možete videti OVDE