064 / 8505 285

Workshop: Kreiranje digitalnog proizvoda uz LEGO® SERIOUS PLAY® metodologiju

[:sr]

SADRŽAJ RADIONICE

Cilj radionice je izrada i kreiranje modela novog Digitalnog proizvoda, razvoj inovativnosti i kreativnosti pojedinaca i timova primenom Lego® SeriousPlay® metodologije.

O Metodologiji:

Lego® SeriousPlay®  je metodologija fasilitacije komunikacije, razmišljanja i rešavanja problema organizacija, timova i pojedinaca. Orjentisana je ka konkretnim rezultatima i vođena od strane Sertifikovanih LEGO® SERIOUS PLAY® Fasilitatora.

LSP je metodologija facilitacije dijaloga i konstruktivne komunikacije grupa ljudi ili timova. Bazirana je na verovanju da svako može da pruži doprinos i bude deo diskusije, organizacionog razvoja, rešenja problema i učenja. Kroz „Design thinking by doing“ učesnici se podstiču da rešavaju različite probleme iz realnog okruženja. LEGO® SERIOUS PLAY® omogućava učesnicima da iskažu, razmene i konstruišu znanja, da ih povežu i razviju inovativna rešenja za tekuće projekte, poslovne situacije i/ili buduće izazove. Izgradnjom simboličkih i metaforičkih modela korišćenjem LEGO kocki, kroz „ozbiljnu igru“ i kreativno razmišljanje, učesnici kreiraju nova inovativna rešenja.

Radionice primenom Lego® SeriousPlay®metodologije održavaju Lego®SeriousPlay® SERTIFIKOVANI  FASILITATORI.

Kome je namenjena radionica?

Svim otvorenim ljudima različitih zanimanja, ljudima koji se bave izradom, održavanjem i promocijom digitalnih proizvoda, PR-om, interakcijom sa korisnicima, dizajnerima, softwer developerima, programerima i svim ostalim radoznalim ljudima koji žele da iskuse promene, da sa njma eksperimentišu i inspirišu nova inovativna rešenja.

Sadržaj radionice:

1.Uvod

2.Dizajn proces, Service Design Tool

3.Istraživanje korisnika

4.Sadržaj i funkcionalnosti Digitalnog proizvoda

5.Iteracije-Prototipovanje

6.Projekat

Maksimalni broj uesnika u Radionici: 8

Prijave i detalje o radionici možete videti klikom OVDE.

[:]