064 / 8505 285 011 2683-390

Radionica: Kako Lego® kocke „Indukuju magnetno polje“ između Online korisnika i WEB sajtova

[:sr]Nakon uspešno organizaovanih In-house Lego® SeriousPlay® radionica, Škola računara Vinča–Instituta za nuklearne nauke Vinča, Univerziteta u Beogradu organizuje:

Radionicu Lego® SeriousPlay®: Kako Lego® kocke „Indukuju magnetno polje“ između Online korisnika i WEB sajtova- ZAŠTO NAS VOLE ONLINE KLIJENTI ?

Radionica će biti održana u petak, 1. jula u Školi računara Vinča, Kosančićev venac 29, 11000 Beograd sa početkom u 10h. Radionicu će voditi dr Svetozar Janković, Sertifikovani Lego® SeriousPlay® Facilitator.

Tema radionice je kreativno ispitivanje online komunikacionog modela i aplikacija na primeru web sajta korišćenjem Lego® SeriousPlay® metodologije. Lego® SeriousPlay® metodologija je razvijena u kompaniji Lego® u saradnji sa vodećim istraživačima iz oblasti strategije i organizacionog ponašanja. Primena LSP metodologije podržava proces rešavanja problema i kreiranja inovacija kroz konstruktivno razmišljanje i otvoren dijalog.

Cilj radionice je primenom Lego® SeriousPlay® metodologije ispitati trenutne i buduće komunikacione zahteve korisnika Web sajta i dobiti odgovore na način koje druge struktuirane strategije (fokus grupe, intervjui…) ne omogućavaju.

Radionica je namenjena svima koji se bave izradom, održavanjem i promocijom web sajtova kao i komunikacijom, PR-om i interakcijom sa korisnicima odnosno klijentima. Radionica traje 4 sata praktičnog i interaktivnog rada. Na kraju radionice svi učesnici dobijaju Sertifikat.

Prijave za Radionicu otvorene su do 17. juna, a usled specifičnosti Lego® SeriousPlay® metodologije, broj mesta je ograničen na maximalno 6 učesnika

Cena kotizacije iznosi 8.000 dinara+PDV

Prijave možete izvršiti telefonom 011/2683390 ; 011/ 2682486 ili putem maila centar@vincaskola.rs[:]