064 / 8505 285 011 2683-390

Workshop: Kreiranje digitalnog proizvoda

Radionica Workshop (Kreiranje digitalnog proizvoda) ima za cilj izradu i kreiranje modela novog Digitalnog proizvoda, razvoj inovativnosti i kreativnosti pojedinaca i timova primenom Lego® SeriousPlay® metodologije.

Digitalni proizvodi su sve više prisutni u našem svakodnevnom životu. Ako gledamo kao potrošači i razmišljamo o bankarstvu, telekomunikacijama, transportu čak i energetskoj industruji, prepoznaćemo pojavu i rast digitalnih proizvoda koji su rezultat digitalnih poslovnih modela.

Takođe, to što 37% korisnika preko pretraživača dolazi do željenog proizvoda pre nego posredstvom direktnog marketinga (34%) samo govori u prilog činjenici da je digitalni marketing tek uzeo zamajac i da se u bliskoj budućnosti može očekivati da ostvari pun potencijal

O Metodologiji:

Lego® SeriousPlay® je metodologija fasilitacije komunikacije, razmišljanja i rešavanja problema organizacija, timova i pojedinaca. Orjentisana je ka konkretnim rezultatima i vođena od strane Sertifikovanih LEGO® SERIOUS PLAY® Fasilitatora.

LSP je metodologija facilitacije dijaloga i konstruktivne komunikacije grupa ljudi ili timova. Bazirana je na verovanju da svako može da pruži doprinos i bude deo diskusije, organizacionog razvoja, rešenja problema i učenja. Kroz „Design thinking by doing“ učesnici se podstiču da rešavaju različite probleme iz realnog okruženja. LEGO® SERIOUS PLAY® omogućava učesnicima da iskažu, razmene i konstruišu znanja, da ih povežu i razviju inovativna rešenja za tekuće projekte, poslovne situacije i/ili buduće izazove. Izgradnjom simboličkih i metaforičkih modela korišćenjem LEGO kocki, kroz „ozbiljnu igru“ i kreativno razmišljanje, učesnici kreiraju nova inovativna rešenja.

Radionice primenom Lego® SeriousPlay®metodologije održavaju Lego®SeriousPlay® SERTIFIKOVANI FASILITATORI.

Kome je namenjena radionica?

Svim otvorenim ljudima različitih zanimanja, ljudima koji se bave izradom, održavanjem i promocijom digitalnih proizvoda, PR-om, interakcijom sa korisnicima, dizajnerima, softwer developerima, programerima i svim ostalim radoznalim ljudima koji žele da iskuse promene, da sa njma eksperimentišu i inspirišu nova inovativna rešenja.

Stoga ako želite da naučite kako da izradite/kreirate model novog Digitalnog proizvoda radionica Workshop (Kreiranje digitalnog proizvoda) Vam stoji na raspolaganju.

Sadržaj radionice:

  1. Uvod
  2. Dizajn proces, Service Design Tool
  3. Istraživanje korisnika
  4. Sadržaj i funkcionalnosti Digitalnog proizvoda
  5. Iteracije-Prototipovanje
  6. Projekat

Maksimalni broj uesnika u Radionici: 8

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390