064 / 8505 285 011 2683-390

V-ray

Kurs V-ray osposobljava polaznike za rad sa V-ray kamerom i kadriranjem, pravljenje realističnih materijala, upotrebu V-ray svetla, postavka svetla za dan i noć u enterijeru i exterijeru, podešavanje i optimizacija opcija rendera, postprodukciona obrada rendera.

V-Ray

je softverska aplikacija za izradu imaginarnih slika koja je razvila bugarska kompanija Chaos Group, koja je osnovana 1997. godine u Sofiji. V-Rai je komercijalni dodatak za 3D kompjutersku grafiku treće strane softverskih aplikacija i koristi se za vizuelizaciju i kompjutersku grafiku u industriji kao što su produkcija medija, zabave, filmova i video igara, industrijskog dizajna, dizajna proizvoda i arhitekture. V-Ray je rendering motor koji koristi algoritme globalnog osvetljenja, uključujući traganje putanje, mapiranje fotona, mape zračenja i direktno izračunato globalno osvetljenje.

Chaos Group je svetski lider u oblasti računarske grafike. Oni kreiraju tehnologiju koja pomaže umetnicima i dizajnerima da kreiraju fotorealne slike i animaciju za dizajn. Njihov softver za rendering i simulaciju svakodnevno koriste vrhunski dizajnirani studiji, arhitektonske firme, oglašivačke agencije i kompanije za vizuelne efekte širom sveta. Istraživanje i razvoj u obliku renderinga, skeniranja materijala i virtuelne stvarnosti oblikuje budućnost kreativnog pripovedanja priča i digitalnog dizajna.

Radne 3D aplikacije koje podržava V-Ray su:

Autodesk 3DS Max
Autodesk Revit
Cinema 4D
Maya
Modo
Nuke
Rhinoceros
SketchUp
Softimage
Blender

Zašto V-Ray?

Jednostavan za učenje, jednostavan za korišćenje. V-Rai za SketchUp je dizajniran da vas pokreće i pokreće u kratkom roku.
V-Ray vam omogućava da pravite najkvalitetnije izvode – direktno u SketchUp.
V-Ray vam daje moć da renderujete sve – od brzih modela dizajna do vaših najdetaljnijih 3D scena.
Renderujte brzo, dizajnirajte brže. V-Ray za SketchUp vam omogućava da provedete više vremena kreirajući i manje vremena čekajući. Fokusirajte se na dizajn, sa punim kompletom kreativnih alata za osvetljenje, zatamnjenje i rendering.
92 od 100 najboljih arhitektonskih firmi u svetu svakodnevno koristi V-Ray.

Kurs V-ray mogu da pohađaju svi polaznici koji su pohađali Kurs 3D Studio Max

NAPOMENA: Cena za polaznike koji su prijavili i odslušali kurs 3D Studio MAX u Školi računara „Vinča“, je 12.000,00.

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390