064 / 8505 285 011 2683-390

Škola zaštite i bezbednosti informacija

Škola zaštite i bezbednosti informacija – SADRŽAJ KURSA

Posebno pripremljen program za lica zadužena za primenu Zakona o informacionoj bezbednosti.Institut za nuklearne nauke „Vinča“, Univerziteta u Beogradu, Škola računara „Vinča“ organizuje program obrazovanja odraslih, Obuka za obavljanje poslova zaštite i bezbednosti informacija, odobrena od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

CILJ

Zaštita osetljivih podataka je krajnji cilj gotovo svih IT bezbednosnih mera. Informaciona sigurnost, ponekad skraćena na InfoSec, je praksa
sprečavanja neovlašćenog pristupa, upotrebe, otkrivanja, prekida, modifikacije, inspekcije, snimanja ili uništavanja informacija. To je
opšti pojam koji se može koristiti bez obzira na oblik koji mogu da uzmu podaci (npr. Elektronski, fizički). Bezbednost informacija je glavni fokus kompanije.

Na osnovu sprovedenih istraživanja, licima zaduženim za primenu, sprovođenje i prilagođavanje poslovanja Zakonu o informacionoj bezbednosti potrebna je podrška u vidu, ne samo tehničkih znanja već i pojašnjenja nedoumica, razmevanja rizika i pretnji, planiranja akcija i sprovođenja zakonskih odredbi.

S tim u vezi, Institut za nuklearne nauke „Vinča“, Univerziteta u u Beogradu, Škola računara „Vinča“ je za Vas pripremio program obuke tokom koje ćete steći znanja i Sertifikat za obavljanje poslova zaštite i bezbednosti informacija.

Tokom obuke koja je sastavljena od tri modula (3 dana) kou pruža Škola zaštite i bezbednosti informacija, dobićete znanja potrebna za uspešno unapređenje i sprovođenje sistema zaštite i bezbednosti informacija. Nakon uspešnog polaganja testa ćete dobiti Sertifikat o završenoj obuci po programu Instituta za nuklearne nauke „Vinča“, Univerzitet u Beogradu, Škola računara „Vinča“, odobrenom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Završni test se radi u formi odgovora na pitanja koji dobijate u formi e-maila sa definisanim datumom-rokom izrade.

Naziv kursa Trajanje Cena
Suma: 70.800 din
Cena: 64.300 din
škola zaštite zastita_bezbednostUpravljanje zaštitom i bezbednosti informacija 1 dan 18.000 din
škola zaštite primena_zakonaPrimena Zakona o informacionoj bezbednosti 1 dan 26.400 din
škola zaštite eu_gdprEU GDPR režim zaštite podataka 1 dan 26.400 din

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390