011 / 2683 390, 2682 486, 064 / 8505 285

Škola Web dizajna

Kurs Web dizajna obuhvata veliki broj različitih znanja i veština koje se koriste u procesu izrade web sajtova. Različite oblasti web dizajna uključuju web i grafički dizajn odnosno dizajn korisničkog interfejsa, autorska prava, standarizovani kod i propratni softver za dizajniranje web sadržaja, UX dizajn i SEO optimizaciju. Termin web dizajn se obično koristi da opiše proces dizajniranja koji se odnosi na klijentski – front end deo i projektovanje web sajta uključujući pisanje koda, odnosno kodiranje, koje je jako bitno u web dizajniranju . Od web dizajnera se očekuje da zadovolje potrebne uslove izgleda i funkcionalnosti web sajta, njihova uloga podrazumeva i pisanje koda pa je potrebno da budu u toku sa različitim standardima web razvoja. Zadatak web dizajnera je osmišljavanje strukture, načina predstavljanja, kreiranje vizualnog identiteta i primena različitih tehnologija za što bolju komunikaciju sa posetiocima.

Web dizajn obuhvata mnoge različite veštine i discipline u proizvodnji i održavanju web sajtova. Različite oblasti web dizajna uključuju web grafički dizajn, dizajn interfejsa, autorizaciju, dizajn korisničkog iskustva i optimizaciju pretraživača. Izraz “web dizajn" obično se koristi da opiše proces dizajna koji se odnosi na dizajniranje web stranice sa front-end (klijentske strane). Web dizajn delimično prekriva web inženjering u širem opsegu razvoja weba.

Zanimanje WEB DIZAJNER se nalazi na 3. mestu liste najtraženijih zanimanja u proteklih 10 godina.

Šta ćete naučiti?

Nakon Kursa WEB DIZAJNA Škole računara Vinča, polaznici će naučiti da koriste različite tehnologije , alate i procese neophodne za kreiranje web sajta uzimajući u obzir zahteve klijenata.

Tokom kursa WEB DIZAJNA polaznici će koristiti različite grafičke programe, standardizovane jezike i radna okruženja (HTML, CSS, Adobe Photoshop, JavaScript, WordPress, SEO) za samostalnu realizaciju idejnog rešenja web sajta.

Kurs Web dizajna mogu pohađati svi polaznici koji poseduju bar osnovno znanje vezano za PC računare i MS Windows.

Naziv kursa Trajanje Cena
Suma: 101.000 din
Cena: 89.000 din
kurs web dizajna psAdobe Photoshop za Web dizajn i UI 18 18.800 din
kurs web dizajna html5_css3HTML5/CSS3 24 21.900 din
kurs web dizajna jsJavaScript 21 21.200 din
kurs web dizajna wpWordPress 18 21.900 din
kurs web dizajna seoOptimizacija sajtova za pretraživače-SEO 12 17.200 din

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 0112683390 ili 0648505285