064 / 8505 285 011 2683-390

Škola računara za početnike

Škola računara za početnike – SADRŽAJ KURSA

Na kursu Osnove PC računara i MS Windows se polaznik upoznaje se elementima računara i svrhom svakog dela. Glavni deo kursa posvećen je osnovnim načinom rada u operativnom sistemu Windows. Kurs “MS Word – pisanje i obrada teksta” osposobljava polaznike za rad u najupotrebljavanijem programu za obradu teksta – Wordu. Upoznaje se sa načinom upotrebe adresara, kao i podešavanje Microsoft programa za rad sa elektronskom poštom i rad sa WEB mailom (Hotmail, Gmail…). Izrada tabelarnih proračuna pomoću MS Excel-a osposobljava polaznika za samostalno korišćenje programa za rad sa tabelama Excel na nivou interaktivnog rada.

Jednom kada shvatite ove osnove, imaćete jasno razumevanje za nastavak izgradnje svojh budućih znanja i veština sa računarima i Internetom. Tehnologija napreduje brzim tempom i sve više se oslanjamo na računare za sve, od kuvanja do organizovanja naših poreza. Razumevanje osnove računara je neprocenjivo, stoga Škola računara za početnike nudi kurseve koji će vam pomoći da započnete.

Cilj kursa

Cilj ovih kurseva je da učenici postanu “kompjuterski pismeni" i da ovladaju računarskim veštinama. Cilj ovog kursa takođe je ilustracija koliko su važni računari u savremenom društvu i njihova vrednost u rešavanju problema. Osnovne operacije i funkcije računara će biti pokrivene. Specifične teme uključuju upotrebu osnovnih funkcija računara, softverskih aplikacija, Interneta, elektornske pošte, pisanje i obrada teksta u MS  Wordu kao i izrada tabelarnih proračuna i MS Excelu.

Naziv kursa Trajanje Cena
Suma: 37.400 din
Cena: 23.500 din
škola računara za početnike osnove_pc_msOsnove PC računara i MS Windows 15 7.200 din
škola računara za početnike wordMS Word – pisanje i obrada teksta 15 9.800 din
škola računara za početnike internet_emailInternet i elektronska pošta 6 8.800 din
škola računara za početnike excelMS Excel – izrada tabelarnih proračuna 15 11.600 din

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390