064 / 8505 285 011 2683-390

Obuka trenera

Radionica Obuka trenera vas uči najnovijim metodama i tehnikama obučavanja. Ako se nikada do sada niste našli pred publikom, ova radionica će Vas naučiti kako da pospešite Vaše samopouzdanje kako biste kasnije mogli samostalno da angažujete vaše polaznike.

Svrha održavanja radionice je da predstavi osnovne veštine treninga osobama koji nisu profesionalni treneri, odnosno osobama koje u okviru svojih radnih zadataka povremeno imaju ulogu trenera, kako bi trenerske zadatke obavili maksimalno profesionalno i kvalitetno.

Nevezano za to da li je neko zaposlen na menadžerskoj poziciji u kompaniji koja posluje u bilo kojoj oblasti ili je, pak njegovo radno mesto vezano za oblast odeljenja ljudskih resursa, trebalo bi svakako da pohađa obuku za trenera. Takođe je preporučeno da ovoj edukaciji prisustvuje svaka osoba koja je u okviru neke firme dužna da nove kandidate uvodi u posao, te je i kvalifikovana za mentora, to jest generalno bilo ko ko je zainteresovan da se bavi treniranjem drugih ljudi, te da sprovodi predviđene obuke.

Nakon ove radionice naučićete kako da koncipirate program treninga da biste te potrebe zadovoljili, otkrićete kako da uštedite sate u planiranju, saznaćete kako da učesnici treninga budu voljni da aktivno učestvuju, naučićete brze i efikasne načine za rad sa polaznicima vaših obuka, kao i kako da pripremate treninge prema potrebama učesnika

Čime se bavi trener?

Osoba koja će vam pomoći da na najefektiniji način iskoristite dato vam vreme za trening, održi vam visok nivo lične motivacije sve vreme, analizira sa vama vaš napredak i u zavisnosti od postignutih rezultata i zacrtanih ciljeva za ubuduće redizajnira vaš dotadašnji program. Kao rezultat svih ovih aktivnosti osobe koja je angažovala trenera za očekivati je konstatan napredak na planu psiho-fizičkih promena kao i dostižnost svih prethodno realno zacrtnaih ciljeva.

Stoga ukoliko želite da usvojite najnovije metodame i tehnike obučavanja Radionica Obuka trenera Vam stoji na raspolaganju.

 

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390