064 / 8505 285 011 2683-390

Autodesk Inventor

Kurs Autodesk Inventor polaznicima omogućava da steknu znanja koja će im pomoći da izrađuju 3D modele delova, kao i njihovog povezivanja u sklopove i izradu tehničke dokumentacije.

Autodesk Inventor je računarska aplikacija dizajna za 3D mehanički dizajn, simulaciju, vizualizaciju i dokumentaciju. Autodesk Inventor Professional je vodeći Autodeskov proizvod u oblasti proizvodnog mašinstva (2D/3D). Trenutno je u svetu prodato preko 800.000 licenci programa Autodesk Inventor koji predstavlja najprodavaniji 3D modeling softver za mašinstvo u svetu. Idealan je za rad sa velikim brojem elemenata i podsklopova u mašinama, postrojenjima, uređajima. Autodesk® Inventor poseduje DWG TrueConect tehnologiju i direktno radi sa crtežima u DWG formatu (okruženje AutoCAD, AutoCAD Mechanical ili Mechanical Desktop). U sebi poseduje jedinstvenu Adoptive tehnologiju (prilagođavanje osobina dela u odnosu na drugi deo). Autodesk Inventor omogućava polaznicima da nauče modelovanje hibridnog parametarskog 3D modela koji može da se sastoji od solida ili površina.

Autodesk Inventor

dozvoljava 2D i 3D integraciju podataka u jednom okruženju, stvarajući virtuelnu predstavu finalnog proizvoda koji korisnicima omogućava validiranje oblika, uklanjanja i funkcije proizvoda prije nego što se ikada izgradi. Autodesk Inventor sadrži moćne parametričke, direktne uređaje i alate za modelovanje slobodnih oblika, kao i multi-CAD mogućnosti prevođenja i standardne DVG ™ crteže. Inventor koristi ShapeManager, Autodesk-ov vlasnički geometrijsko modeliranje kernela. Autodesk Inventor se direktno takmiči sa SolidVorks, Solid Edge i Creo.

Autodesk Inventor se karakteriše mogućnošću brzog rada i efikasnog modeliranja. Obzirom da dolazi zajedno u paketu sa AutoCAD-om jedan je od rasprostranjenijih softvera za 3D modeliranje u kompanijama širom sveta, te se poznavanja rada u njemu može pokazati kao presudno pri traženju zapošljenja u tehničkom svetu. 3D modeliranje je donelo revoluciju na polje proizvodnje jer pruža mogućnost postizanja optimalnog dizajna, kako u smislu ispunjenja fizičkih karakteristika tako i u estetskom smislu. Sve ovo značajno smanjuje vreme, materijal, energiju i potreban novac pri izradi prototipa proizvoda koji dizajniramo.

Uspešno odrađen osnovni kurs pruža odličnu podlogu za dalje usavršavanje, bilo kroz rad u kompaniji koja koristi ovaj softver, bilo kroz samostalno napredovanje.

Kurs Autodesk Inventor mogu da pohađaju svi polaznici koji su upoznati sa osnovama PC računara i Windows operativnim sistemom (korisno poznavanje i AutoCAD 2D – Crtanje u ravni)

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390