064 / 8505 285 011 2683-390

AutoCAD 3D – Modelovanje u prostoru

Kurs AutoCAD 3D (Modelovanje u prostoru) Vas uvodi u osnovne koncepte i metode kreiranja i modifikacije prostornih modela korišćenjem programa AutoCAD. Projektovanje 3D modela Vam omogućava daleko kvalitetniju prezentaciju i vizuelazaciju vaših projekata. Tokom kursa AutoCAD 3D – Modelovanje u prostoru upoznaćemo Vas sa osnovnim metodama i načinima za kreiranje 3D modela. Naučićete kako se kreiraju i modifikuju prostorna tela (Solid Modeling), mrežna tela (Mesh Modeling) i površi (Surface Modeling), prezentovanje vaših prostornih modela korišćenjem alata za realnu prezentacju (visual styles, model walk, fly through, materials, lighting), kao i Rendering prostornih modela. Naučićemo Vas kako da Vaš prostorni model predstavite i štampate na papiru ili kako da ga prezentirate u elektronskoj formi (DWF tehnologija). AutoCAD poseduje veoma moćne alate za modelovanje i Rapid RT tehnologiju, modul za renderovanje koji omogućava dobijanje foto-realističnih prikaza.

AutoCAD

je već dugi niz godina vodeći svetski program za izradu tehničke dokumentacije. Nezaobilazan je alat za crtanje i projektovanje u arhitekonskoj, građevinskoj, mašinskoj i elektro industriji, a koristi se i u svim ostalim tehničkim strukama. Autodesk svake godine izbaci još napredniju i savršeniju verziju AutoCAD-a.

Zbog lakšeg prezentovanja ideje drugima, 3D projektovanje je izuzetno zastupljeno u svim oblastima rada. AutoCAD 3D razlikuje četiri vrste modela: žičani, mesh, površinski i pun model.

3D modelovanje predstavlja proces kreiranja trodimenzionalnih objekata, koji se koriste u grafičkim simulacijama, video-igricama ili prilikom dizajniranja enterijera. Ovaj kurs će vas osposobiti za rad u nekoj od mnogih oblasti poput arhitekture, filmske ili gejming industrije.

Kurs AutoCAD 3D (Modelovanje u prostoru) veoma je tražen u današnje vreme, jer je rad na ovim programima neophodan u mnogim oblastima.

Kurs AutoCAD 3D (Modelovanje u prostoru) mogu da pohađaju svi polaznici koji su prethodno pohađali kurs AutoCad 2D – Crtanje u ravni

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390