064 / 8505 285 011 2683-390

Adobe Photoshop – napredne tehnike i retuširanje

Uz Kurs Adobe photoshop (Napredne tehnike i retuširanje) naučite kako da se poboljšate kvalitet i brzinu rada u Photoshop-u, kako da retuširate, korigujete boje, koristite maske, pravite fotomontaže, koristite filtere, radite sa smart object I još puno toga što će unaprediti vaš rad u ovom programu.

Photoshop je važna aplikacija koju dizajneri i fotografi koriste za poboljšanje fotografije i grafike. Možete ukloniti ljude ili predmete sa fotografija, poboljšati boje ili kontrast, stvoriti zanimljive grafike, i još mnogo toga.

Photoshop

je pokrenuo revoluciju manipulacije digitalnim slikama, a Adobe-ova inovativna aplikacija nastavlja da poboljšava poziciju najboljeg softvera za uređivanje fotografija na planeti. Ako vam treba slojevito uređivanje slika, uključujući tipografiju, 3D modeliranje i crtež, potreban vam je Photoshop. Najnovija ažuriranja 2018. godine dodaje mnogo novih mogućnosti četkice, podršku za sferne panorame i još mnogo toga. Photoshop ostaje PCMag Editor’s Choice za profesionalni softver za uređivanje fotografija.

Photoshop drži korak sa vremenom u smislu touch input-a, kao što je onaj koji podržava Microsoft Surface Pro. Ne samo da možete da koristite touch za paniranje i zumiranje slika, već Photoshop takođe prepoznaje gestove, kao što je premeštanje sa dva prsta i pomicanje kroz slike sa tri prsta.

Novo za izdanje 2018. godine je podrška za Surface Dial. Možete ga koristiti sa svim PC računarima koji koriste Vindovs 10 Fall Creators Update ili kasnije. Nudi sjajan način podešavanja veličine četkice, prozirnosti i još mnogo toga.

Iako je sada upakovan crtežima i alatima za fontove, Photoshop je dobio početak kao aplikacija za uređivanje fotografija i štampanje, a ostaje najsnažniji softver za uređivanje fotografija. Photoshop nudi najviše podrške za datoteke sirove kamere, a najviše u korekciji i efektima. Od uklanjanja ili dodavanja objekata pomoću alata koji pomažu sadržajima do korekcije geometrije zasnovane na profilu za prilagođavanje histograma prema filterima efekta vitraža, Photoshop ima sve.

Adobe Photoshop takođe omogućava da brzo delite svoje projekte i kreacije direktno iz aplikacije. Moćićete da ih delite sa nekoliko servisa i društvenih medija, kao što su Facebook, Tvitter, OneNote, Skipe i Hub Feedback.

Kurs Adobe photoshop (Napredne tehnike i retuširanje) mogu da pohađaju polaznici koji su prethodno pohađali osnovni kurs Adobe Photoshop.

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390