064 / 8505 285 011 2683-390

Adobe InDesign za izdavaštvo

Kurs Adobe InDesign za izdavaštvo je namenjen onima koji su naučili osnove I žele više da saznaju o samoj pripremi fajlova za izdavaštvo, kako najlakše prelomiti knjigu, kako napraviti web izdanje knjige, kako napraviti fajl za štampu a kako za web.

Adobe Indesign je veoma popularan vektorski program za prelom teksta. Savremena izrada stranica i
preloma za strane koje se kasnije koriste za štampanje knjiga, reklama, brošura itd, ne može se zamisliti
bez korišćenja savremenog programa za te namene. Upravo jedan od njih je Adobe InDesign CS4 sa
poboljšanim opcijama u radu sa tekstom i grafikom u okviru jedne strane. Prednost Indesigna u odnosu na
druge programe za prelom je u tome što je deo Adobe paketa te samim tim bez problema uvozi elemente
napravljene u nekom od drugih Adobe programa kao što su npr. Photoshop i Illustrator.

Adobe InDesign

je prvi izbor za mnoge profesionalne dizajnere, izdavače i umetnike. Softver za postavljanje stranice olakšava kombinovanje teksta i grafike i postavlja ih na stranice bilo koje veličine. Neke verzije ove aplikacije nude preflight kontrolnu listu, tako da možete držati tabove na svemu što ste uradili ili ste trebali uraditi pre nego što pritisnete taster. Aplikacija je ogromna, sa funkcijama koje služe kako naprednim tako i novijim korisnicima. Moć i funkcije koje ćete naći unutar InDesign-a su neverovatne, omogućavajući vam da kreirate složene postavke i dizajne za brošure, knjige i časopise.

Na kraju dana, InDesign je jedna od najboljih aplikacija za raspoređivanje stranica. Dobro se uklapa sa ostalim Adobe aplikacijama, tako da je lako preneti fotografije i grafike koje ste kreirali sa drugim aplikacijama u InDesign. Softver je složen, ali pošto saznate njene brojne nijanse, videćete da povećava svoje mogućnosti za stvaranje zaista jedinstvenog i dobro dizajniranog dokumenta za objavljivanje.
Kurs Adobe InDesign za izdavaštvo mogu da pohađaju svi polaznici koji poseduju bar osnovno znanje vezano za PC računare i MS Windows.

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390