064 / 8505 285 011 2683-390

Adobe Illustrator

Kurs Adobe Illustrator omogućava da kreirate razne grafike koje možete potom koristiti u bilo kojoj veličini. Od logotipa do paterna, naučićete sve što Illustrator može. Kako da crtate perom, kako četkicom, kako da kombinujete putanje. Grafike koje stvarate možete koristiti za štampani i za veb material.

UVOD

Šta je Illustrator?
Adobe Illustrator je vektorski program koji predstavlja industrijski standard programa za štampu,
multimediju i onlajn grafiku. Bilo da ste dizajner ili radite samo pripremu za štampu, program
Adobe Illustrator, sadrži alatke koje su vam potrebne da biste ostvarili profesionalni kvalitet.  Adobe Illustrator je vladao nad aplikacijama za vektorske crteže od puštanja u rad u 1987. godini, što je brzo postalo jedna od Adobe-ovih najboljih industrijskih standardnih grafičkih alata zajedno sa Photoshop-om i InDesign-om.
Ilustrator isporučuje opcije radnog prostora prilagođene disciplinama kao što su layout, štampanje i proofing, tipografija i web, kao i novi Essentials prostor koji ističe poboljšanja i dodatke iz 2018. godine.
Adobe Illustrator CC je od suštinskog značaja za bilo koju ozbiljnu dizajnersku ili umetničku zbirku softvera – uz to možete kreirati vektorska rešenja za bilo koji izazov. Štaviše, ako budete radoznali i koristite Illustratorovu velikodušnu mogućnost proširivanja, možete pretvoriti aplikaciju u personalizovani digitalni svet. Sa stalnom upotrebom i istražljivom inspekcijom, mnoštvo alata, menija, paleta, padova i funkcija postaje druga priroda, a Illustrator oseća kao nesvesno produženje vašeg uma. Adobe Illustrator je jasan PCMag Editors ‘Choice za dizajn vektora grafike.

OPIS KURSA

Na kursu Adobe Illustrator obrađuju se svi osnovni alati u okviru programa, načini korišćenja svakog od
njih, dosta samostalnog rada od početka kursa tako da polaznik u potpunosti može da savlada sve alte kroz
samostalni rad, priprema finalnog fajla za štampu.

CILj KURSA

Cilj kursa Adobe Illustrator je da polaznik u potpunosti ovlada korišćenjem alata u programu kao i osnovnim
tehnikama koje su neophodne za samostalni rad, da nauči kako da kombinuje određene tehnike da bi došao
do rezultata.
Kurs Adobe Illustrator mogu da poha]aju svi polaznici koji poseduju bar osnovna znanja vezana za PC računare i MS Windows.

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390