064 / 8505 285 011 2683-390

Adobe Illustrator – napredne tehnike

Kurs Adobe Illustrator (napredne tehnike) će Vam omogućiti da steknete dodatna znanja koja će Vam pomoći u kreiranju ambalaže, izradi 3D objekata, crtanje I rad u perspektivi, kako definisati specijalne boje I još dosta toga.

UVOD

Šta je Illustrator?

Adobe Illustrator

je vektorski program koji predstavlja industrijski standard programa za štampu,

multimediju i onlajn grafiku. Bilo da ste dizajner ili radite samo pripremu za štampu, program
Adobe Illustrator, sadrži alatke koje su vam potrebne da biste ostvarili profesionalni kvalitet.  Adobe Illustrator je vladao nad aplikacijama za vektorske crteže od puštanja u rad u 1987. godini, što je brzo postalo jedna od Adobe-ovih najboljih industrijskih standardnih grafičkih alata zajedno sa Photoshop-om i InDesign-om.
Ilustrator isporučuje opcije radnog prostora prilagođene disciplinama kao što su layout, štampanje i proofing, tipografija i web, kao i novi Essentials prostor koji ističe poboljšanja i dodatke iz 2018. godine.
Adobe Illustrator CC je od suštinskog značaja za bilo koju ozbiljnu dizajnersku ili umetničku zbirku softvera – uz to možete kreirati vektorska rešenja za bilo koji izazov. Štaviše, ako budete radoznali i koristite Illustratorovu velikodušnu mogućnost proširivanja, možete pretvoriti aplikaciju u personalizovani digitalni svet. Sa stalnom upotrebom i istražljivom inspekcijom, mnoštvo alata, menija, paleta, padova i funkcija postaje druga priroda, a Illustrator oseća kao nesvesno produženje vašeg uma. Adobe Illustrator je jasan PCMag Editors ‘Choice za dizajn vektora grafike.
Najnovija verzija, Illustrator CC 2018, pojednostavljuje neke ključne funkcije u panelu s karakteristikama za svojstva. Takođe nudi niz dodatnih praktičnih podešavanja i funkcija koje će vam ubrzati radni tok.
Osim toga, Adobe Illustrator CC korisnicima omogućava pristup više od 90 miliona slika, grafika, video zapisa, šablona i drugih kreativnih sredstava. Ovi dizajnirani šabloni i sredstva su organizovani u Adobe Stock-u, što je kolekcija visokokvalitetnih slika, šablona, grafike, 3D slika i više. Uz ovu široku kolekciju, korisnici će moći da odaberu prave šablone dizajna za svoje specifične projekte.
Kurs Adobe Illustrator (napredne tehnike)  mogu da pohađaju svi polaznici koji su prethodno pohađali kurs Adobe Illustrator.

Prijavite se za kurs

Rezervišite vaše mesto

Imate dodatna pitanja? 064 8505 285 i 011 2683-390