064 / 8505 285

3DEXPERIENCE forum 12. oktobra u Beogradu

[:sr]U Beogradu će 12. oktobra biti održan 3DEXPERIENCE forum, koji je posvećen 4. industrijskoj revoluciji, odnosno inovacijama koje ona donosi u svet 3D projektovanja, simulacija, robotike i upravljanja proizvodnjom.

Posetioci će imati priliku da se sretnu sa najvećim stručnjacima iz CADCAM Grupacije-partnerom u edukaciji Škole računara „Vinča“ i kompanije Dassault Systèmes i potpuno besplatno dobiju savete za unapređenje svog poslovanja.

Glavne teme foruma su predstavljanje sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE, koja postavlja nove standarde u projektovanju, simulacijama, proizvodnji i upravljanju proizvodnim procesima, kao i sistema DELMIA Apriso koji upravlja proizvodnjom i prati proizvodne procese.

Biće reči i o sistemskom inženjerstvu na 3DEXPERIENCE platformi, humanoidnom robotu Poppy, kao i o projektovanju studentske formule Zastava 17.

Brojna iznenađenja:

Ekskluzivno predstavljanje projekta Virtual Garage, kompanije Dassault Systèmes, gde ćete imati priliku virtuelno da ušetate u unutrašnjost popularnog četvorotočkaša.

Demonstriramo za vas na licu mesta uslugu poručivanja 3D štampe online – kvalitetno, brzo i povoljno.

Networking i druženje posle predavanja, u opuštenijoj atmosferi uz kuglanje, ćevape i pivo – na svega 3 minuta hoda od hotela.

Kotizacija je besplatna, samo je potrebno registrovati se na vreme.

Više informacija i prijava putem linka

https://www.cadcam-group.eu/rs/3dexperience-forum-u-beogradu-12102017[:]